INSPIRATIE. ELKE DAG OPNIEUW.

DE BESTE KWALITEIT, STEEDS VERRASSEND EN GEVARIEERD

Breng variatie in wat je eet. Dat is gezond en gaat verveling tegen. Maar waar vind je die inspiratie? Bij AD Delhaize Heist-op-den-Berg, natuurlijk.

Rolstoelers welkom

Zoek je als rolstoelgebruiker een supermarkt waar het voor jou aangenaam en praktisch winkelen is? Kom naar AD Delhaize Cannaerts. In onze nieuwe supermarkt hebben we aan jou gedacht: er […]

Read More

Beste klant,

Onze winkel speelt onder normale omstandigheden met plezier de rol van lokale animator: ontmoetingsplaats voor jong en oud, een gelegenheid voor een gezellige babbel met de buren, personeel of zaakvoerder. Maar nu dus even niet. Uitzonderlijke omstandigheden vragen uitzonderlijke maatregelen.

Onderstaande richtlijnen moeten er voor zorgen dat de veiligheid van u en van onze medewerkers zo goed mogelijk gewaarborgd word.

  • Winkel alleen, zonder familie. Enkel mensen met kleine kinderen en mensen die nood hebben aan begeleiding kunnen met meer dan 1 persoon binnen
  • Wij adviseren iedereen om zoveel mogelijk de neus en mond te bedekken, indien mogelijk met een mondmasker
  • Probeer uw bezoek te beperken tot 30 min.
  • Iedere klant wordt gevraagd bij aankomst zijn handen te ontsmetten aan de ontsmettingszuil
  • Neem een ontsmette winkelkar, zo kan de afstand goed bewaard blijven
  • Probeer enkel de producten aan te raken die u koopt
  • Het aantal klanten dat tegelijkertijd binnen mag, wordt beperkt tot 60 personen

Wij begrijpen dat sommige maatregelen als hinderlijk kunnen ervaren worden, maar we willen geen risico’s nemen naar onze klanten en onze medewerkers toe. Op deze manier willen we ook een eventuele nieuwe verstrenging van de maatregelen proberen te vermijden. Ook al is het met de nodige afstand, wij ontvangen u nog steeds met evenveel liefde.